Type HooiVeld (2^1 kap)

Op een speciale plek in Mooiland liggen de twee typen HooiVeld. Met extra diepe tuinen aan de achterkant en een heerlijke parkbeleving aan de voorzijde.

Niks drukke weg, volle parkeerplaatsen of huizen aan de overkant: vanuit deze woonkamer heeft u altijd fraai zicht op het park. De ruimte is royaal en het raam in de zijgevel zorgt voor extra licht in huis.

Veel opties achterzijde
Aan de achterzijde vindt u de keuken. In deze plattegrond is een hoekopstelling ingetekend, maar als u kiest voor woninguitbreiding kunt u een leefkeuken geheel naar eigen wens creëren. De openslaande tuindeuren schuiven gewoon mee naar achteren. U kunt dan ook een deel van de berging/garage bij uw woonkeuken trekken. Of de huidige berging binnendoor bereikbaar maken.

Efficiënte plattegrond
De voordeur bevindt zich in de zijgevel. Hierdoor zijn de hal, het toilet en de trap efficiënt geclusterd, en is de open keuken zo breed als de woning. De trap in de hal scheelt bovendien geluidshinder en energiekosten.

3 volwaardige slaapkamers
Op de tweede etage vindt u drie volwaardige slaapkamers en een badkamer. De twee grootste slaapkamers beschikken over handige vaste kastruimte. De badkamer wordt voor u betegeld, compleet met douche, dubbele wastafel en hangend toilet. U kunt kiezen uit diverse tegelsoorten. Zelf afwerken kan natuurlijk ook.

Ruime zolder
De zolder is voorzien daglicht, dus klaar voor gebruik. In de dwarskap zit voor én achter een raam. De forse ruimte biedt volop indelingsvrijheid, bijvoorbeeld in één of twee kamers. De wasmachine en de droger kunt u kwijt in de aparte technische ruimte.

Tuin en parkeerplaatsen
De achtertuinen van de HooiVeld liggen op het noordwesten. Hier is altijd een lekker plekje te vinden. De aanpandige garage/berging, twee parkeerplaatsen op eigen terrein én ruimte voor een groene voortuin maken het ideale plaatje compleet.