Type VeldHuizen (2^1 kap)

Twintig schitterende twee-onder-een-kapwoningen. Twee varianten, meerdere kleurcombinaties en liggingen. De vier meest noordelijke tweekappers liggen aan doorvaarbaar water.

Elk blok bestaat uit een langskap- en een dwarskapwoning. Samen vormen deze een krachtig geheel. De inhoud en de plattegronden van beide woningen zijn hetzelfde. Behalve op zolder uiteraard.

Efficiënte plattegrond
De ontwerper heeft gekozen voor een voordeur in de zijgevel. Hierdoor zijn de hal, het toilet en de trap efficiënt geclusterd en blijft er maximale ruimte vrij voor de open keuken. De trap in de hal scheelt bovendien geluidshinder en energiekosten. Als extra optie kunt u in de berging/garage via de hal binnendoor bereikbaar laten maken.

Tuingerichte woonkamer
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en beslaat de volledige breedte van de woning. Tuindeuren laten enerzijds veel licht binnen, terwijl ze anderzijds prachtig zicht naar buiten bieden. De tuin is elk seizoen dichtbij. Als u de berging naar achteren toe verlengt – met of zonder uitbreiding van de woonkamer – dan kunt u in de living een deur naar de berging laten plaatsen.

Vrije keukenindeling
De keuken is gericht op de straatzijde. Flinke raampartijen boven het aanrecht geven veel natuurlijk (werk)licht. Hoewel de keuken in deze plattegrond als hoekopstelling is ingetekend, heeft u hier alle vrijheid in. Twee werkbladen tegenover elkaar? Het kan allemaal.

3 flinke slaapkamers
Op de tweede etage vindt u drie grote slaapkamers en een badkamer. De master bedroom is voorzien van handige vaste kastruimte. De badkamer wordt voor u betegeld, compleet met douche, dubbele wastafel en hangend toilet. U kunt kiezen uit diverse tegelsoorten. Zelf afwerken kan natuurlijk ook.

Ruime zolder
De zolder is voorzien daglicht, dus klaar voor gebruik. In de dwarskap zit voor én achter een raam. De forse ruimte biedt volop indelingsvrijheid, bijvoorbeeld in één of twee kamers. De wasmachine en de droger kunt u kwijt in de aparte technische ruimte.

Tuin en parkeerplaatsen
De achtertuinen van de VeldHuizen kunt u kiezen in elke windrichting. Er is ruimte genoeg om altijd een lekker plekje te vinden. De achtertuinen aan het water (nummer 1 t/m 4) worden voorzien van een beschoeiing. De aanpandige garage/berging, twee parkeerplaatsen op eigen terrein én ruimte voor een groene voortuin maken het ideale plaatje compleet.