Type ZeypVeld (vrijstaand)

Dit is de vrijstaande woning van Mooiland. De ZeypVeld is gebouwd op een flink perceel, met aan de achterzijde dubbele tuindeuren en aan de voorzijde uitzicht op het park.

De woning staat in de lengte langs de weg. De centraal geplaatste voordeur, omlijst met donker metselwerk en een luifel, geeft het geheel nog meer cachet. Hierachter zijn de hal, het toilet en de trap efficiënt geclusterd, zodat er maximale ruimte overblijft voor de U-vormige plattegrond. ierdoor U-plattegrond.

Droomkeuken
Komt u via de hal binnen, dan wordt het oog direct getrokken door maar liefst twee paar openslaande tuindeuren richting de achtertuin. U kunt de woning aan deze zijde gedeeltelijk laten uitbreiden. In dat geval heeft u letterlijk alle ruimte om de woonkeuken van uw dromen te creëren. U kunt ook de berging verlengen en/of deze binnendoor bereikbaar maken.

Hoekerker
Aan de andere zijde vindt u de riante woonkamer. Ook hier heeft u alle vrijheid om deze naar wens in te delen. U geniet bovendien van uitzicht op het park; een heerlijke beleving, elke dag en elk seizoen opnieuw. De ramen in de gevels rondom zorgen voor een zee aan daglicht. Gaat u voor nog meer ruimte, licht en uitzicht? Dan is een hoekerker zeker het overwegen waard.

Inloopkast
Op de tweede etage vindt u drie volwaardige slaapkamers en een badkamer. De master bedroom beschikt over de luxe van een inloopkast. De badkamer wordt voor u betegeld, compleet met douche, dubbele wastafel en hangend toilet. U kunt kiezen uit diverse tegelsoorten. Zelf afwerken kan natuurlijk ook.

Ruime zolder
Beide puntgevels zijn voorzien van een raam, waardoor de zolder direct klaar voor gebruik is. Deelt u de ruime oppervlakte in als één of twee kamers? Kiest u voor extra dakramen, een dakkapel of zelfs twee dakkapellen? De keuze is aan u. In de aparte technische ruimte vindt u ruimte voor de wasmachine en de droger.

Tuin en parkeerplaatsen
De achtertuin van de ZeypVeld is diep, breed en georiënteerd op het noordwesten. Hier is altijd een lekker plekje te vinden. De aanpandige garage/berging, twee parkeerplaatsen op eigen terrein én ruimte voor een groene voortuin maken het ideale plaatje compleet.