Dit wordt MooiLand

Op deze mooie plek in Bangert & Oosterpolder, dicht bij de Strip en op fietsafstand van het centrum van Hoorn, realiseert Ooms Wonen 23 plaatjes van woningen.

Zijn dit ook perfecte plaatjes? Voor veel gezinnen zullen deze woningen in deze prijsklasse dicht in de buurt komen. Er zijn bovendien aantrekkelijke opties om de woningen optimaal toe te spitsen op persoonlijke woonwensen.

In de populaire wijk Bangert & Oosterpolder onderscheidt MooiLand zich door onder meer:

  • Kindvriendelijke ligging
  • Voorzieningen om de hoek
  • Veel ruimte in en om huis
  • Eigen parkeerplaatsen
  • Duurzaam & onderhoudsarm
  • Op fietsafstand van de historische binnenstad van Hoorn

 

Aanbod

Bangert & Oosterpolder

Bangert en Oosterpolder is een ruim opgezette woonwijk in Hoorn met veel groen en waterpartijen. De wijk verrast met een diversiteit aan woningen en dagelijkse voorzieningen om de hoek; met weilanden in het zicht en de stad op fietsafstand.

De wijk ligt tussen de dorpskernen van Zwaag en Blokker, maar heeft ook zijn eigen voorzieningen voor het dagelijkse leven. Van huisarts tot apotheek, van kinderdagverblijf tot basisscholen en van supermarkt tot kapsalon.

Veel hiervan is gevestigd bij de multifunctionele accommodatie De Kreek. Dit gebouw, op wandelafstand van Mooiland, biedt tevens onderdak aan een sporthal, bibliotheek, zorg en welzijn, jongerenwerk en een grand café, terwijl ook Zwaag en Blokker voorzien in de nodige gemakken.

In Bangert en Oosterpolder komt u écht thuis. In uw eigen buurtje, in uw eigen huis met uw eigen sfeer. Dicht bij de stad en toch in alle rust. Deze unieke, kindvriendelijke woonwijk combineert het beste van stad en dorp.

Schrijft u nu in!

Is uw interesse in deze woningen gewekt? Schrijf u dan in voor een woning.
U kunt zich vanaf donderdag 7 november 18.30 uur inschrijven tot en met 18 november 9.00 uur.

U kunt zich inschrijven via het digitale inschrijfformulier in uw accountomgeving. Vervolgens sluit de eerste inschrijfperiode en vindt de toewijzing plaats.

Heeft u nog geen account? Maak er één aan door op onderstaande inschrijfknop te drukken en uw gegevens in te vullen. U krijgt een activatiemail die u dient te bevestigen, vervolgens wordt u direct naar uw accountomgeving geleid waar het digitale inschrijfformulier voor u klaar staat. Heb u al een account? Login en ga direct naar het digitale inschrijfformulier.